Home Om Fundraising Gambling

Om Fundraising Gambling

När du tänker på spel, vad är det första som du kommer att tänka på? För de flesta är det kasinon, spelautomater , blackjack och roulette. Du tenderar inte att tänka på välgörenhet eller insamlingar, eller hur? Ja, du kanske blir förvånad att höra att tusentals välgörenhetsorganisationer använder spel för att samla in pengar för sin sak. Det kan vara något mycket enkelt, såsom ett lotteri, ända till det mest bisarra (jag tänker på Cow Patty Bingo).

Vid Fundraising Gambling är vårt mål att visa välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer massor av olika och spännande sätt de kan främja sina insamlingsprojekt, med hjälp av en av människors favoritsysselsättningar… Hasardspel. Här ger vi dig massor av unika idéer för att upprätta insamlingar (jag kommer att tänka på Cow Patty Bingo igen) samtidigt som vi går igenom tips, tricks, juridisk rådgivning och förordningar.

Om du har några historier om hur din välgörenhets- eller ideella organisation använt insamlingsmetoder som dessa så skulle jag gärna höra från dig! Du kan höra från dig genom mitt enkla kontaktformulär på den här sidan .

Tack för ditt besök på Fundraising Gambling, jag hoppas du hittat allt du behöver.

David Morrison